Akaan Matkailu Oy

AMOy:n toimialana ovat kaikki matkailualan palvelut, sisältäen majoituspalvelut, opaspalvelut, kuljetukset, henkilökuljetukset sekä ohjelmapalvelut.

Matkailu on reilusti muutakin, kuin auringonlaskuja järven rannalla. Toki Akaassa se on myös sitä. Vanaja ja Jalanti tarjoavat ympäristöineen mahdollisuuden nauttia! Yhteydet junalla tai autolla ratkaisevat, kuinka helposti matkailija pääsee itse asiaan. Akaaseen tullessaan hän toteaa, etteivät puheet keskeisestä sijainnista ja liikkumisen helppoudesta ole höpöhöpöä.

Akaan Matkailu Oy:n tavoite on, että kaikki hyvät asiat Akaassa tulevat ihmisten tietoisuuteen ja sen jälkeen myös käyttöön. Olemme toimintamme alussa, mutta varmoja siitä, että lopussa kiitos seisoo. Ota yhteyttä ja jutellaan toiveistasi ja tarpeistasi.

Laatuhotelliin edullisesti

Hotel Ackas sijaitsee Akaan Toijalan keskustassa vain 300 metrin päässä Toijalan rautatieasemalta. Tarjoamme edullisia perustason huoneita, joissa kaikissa on  taulu-tv, jääkaappi, vedenkeitin, oma kylpyhuone sekä ilmainen WLAN-verkko. Asiakkaiden käytössä on myös välipala-automaatti, juoma-automaatti, sekä ”taukotupa” jossa on pöytäryhmä, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja astioita.

24h-itsepalvelusisäänkirjautumisen ansiosta voit saapua hotellille myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Ilmainen pysäköinti hotellin lähiympäristössä. Hotellin lähistöllä on erilaisia ​​ravintoloita, kahviloita ja kauppoja.

Tampere ja Hämeenlinna ovat molemmat vain noin 25 minuutin auto-tai junamatkan päässä. Lue tarkemmat tiedot websivuiltamme:

http://www.hotelackas.fi/

Toijalan Marina / Akaa tulee!

Best Park Akaa palvelee keskeisen sijaintinsa vuoksi erinomaisesti kaikkia Etelä-Suomeen suuntautuvia caravan-retkeilijöitä. Täällä viihtyvät myös erityisesti kaupunkilomailijat, kulttuurilomailijat, luonnosta nauttijat, melojat, veneilijät.

Matkaparkki toimii loistavasti kaikille karavaanareille: sekä matkailuauton että -vaunun omakseen ottaneille. Leirintä onnistuu mukavasti alueella etenkin, kun suunnitelmana on lyhytaikainen camping-matkailu. Alue on pienempi kun perinteinen leirintäalue, ja palvelut sijaitsevat caravan-matkaparkin alueen lähettyvillä. Lue lisätietoja oheisesta linkistä.

https://www.bestpark.fi/fi