Suomen uusin Best Park
on Toijala Marina Akaassa!

Best Park Akaa palvelee keskeisen sijaintinsa vuoksi erinomaisesti kaikkia Etelä-Suomeen suuntautuvia caravan-retkeilijöitä. Täällä viihtyvät myös erityisesti kaupunkilomailijat, kulttuurilomailijat, luonnosta nauttijat, melojat, veneilijät. Leirintä onnistuu mukavasti alueella etenkin, kun suunnitelmana on lyhytaikainen camping-matkailu. Alue on pienempi kun perinteinen leirintäalue, ja palvelut sijaitsevat caravan-matkaparkin alueen lähettyvillä.

BestPark Akaassa lepäät Vanajaveden äärellä ja nautit vesistön rentouttavasta vaikutuksesta. Sujuvasti saavutettava Akaa on kaunis ja vireä kaupunki, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Täyden kolmen plussan varustelutason parkissa nautit saunan palauttavista löylyistä ja tunnelmallisista sataman alueen palveluista.

Oheisohjelmaa riittää niin lyhyelle vierailulle kuin useamman päivän viipymälle. Pistäydyt täältä helposti esimerkiksi Hämeenlinnassa tai Tampereella vaikkapa vesiteitse tai rautatietä pitkin. Loistavan sijainnin vuoksi myös pääkaupunkiseutu, rannikkokaupungit Turku, Pori, Vaasa sekä sisämaan Jyväskylä ja Lahti ovat helposti autolla saavutettavissa.

Tervetuloa AMOy:n matkailumaailmaan

Tällä sivulla esittelemme tulevaisuudessa kohteita ja palveluita Akaan Matkailu Oy:n toimialalta. Tarjonta lisääntyy, kun saamme toimintaa käynnistettyä. Muista poiketa sivustolla ja kertoa myös meille, kuinka AMOy tulee mukaan sinun lomiisi (ja arkeesi ehkä myös)

Paikallinen matkailutoimiala on elvyttämässä panostustaan korona-pandemian hellittäessä. Monipuoliset tapahtumat ja toiminnat saavat kävijänsä sekä Akaan ulkopuolelta, että akaalaisista.
AMOy tuntee olosuhteet ja tilanteet vuodenkierron kaikkina aikoina. Me haluamme luoda mahdollisuuksia ja puitteita menestyvälle matkailusektorille.